Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola meldt zich in Madrid voor vervanger Bravo

Laatste update:

Watford gaat Max Gradel voor 3,5 miljoen euro overnemen van Bournemouth. De Ivoriaanse aanvaller, die bij the Cherries weinig speelde, komt momenteel met Ivoorkust uit op de Afrika Cup. (Daily Mirror)

Onlangs gingen er geruchten dat Manchester City in de zomer gaat zoeken naar een nieuwe doelman. Dit moet Atlético Madrid-sluitpost Jan Oblak gaan worden, ondanks dat er een fors prijskaartje aan de Sloveen zal hangen. (Goal)

Everton treuzelt om de transfer van Ishak Belfodil definitief te maken. Standard Luik gaf hem wat extra dagen vrij, maar de spits lijkt deze week weer gewoon mee te gaan trainen met les Rouches. (Het Laatste Nieuws)

Dimitri Payet keert liever vandaag dan morgen terug naar Olympique Marseille. Toch gaat Hebei China Fortune nog proberen de Fransman van gedachten te veranderen met een netto maandsalaris van 600.000 euro. (France Football)

West Ham United gaat zich mengen in de strijd om André Ranocchia, die bij Internazionale amper aan de bak komt. Ook onder meer Zenit, Swansea City, Sassuolo en Olympique Marseille zijn geïnteresseerd in de verdediger. (Diverse Italiaanse media)

Denk jij dat Atlético Madrid Jan Oblak laat gaan?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties