Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola moet droom City werkelijkheid maken

Laatste update:

Raul Meireles heeft een aflopend contract bij Fenerbahçe en zal geen nieuwe verbintenis tekenen. De middenvelder komt dit seizoen niet heel veel aan spelen toe en daarom ziet het ernaar uit dat Meireles Turkije zal gaan verlaten. De zaakwaarnemer van de Portugees heeft al contact gehad met Sporting Portugal en met Aston Villa, maar vooralsnog is er geen concreet aanbod op tafel gekomen. (AMKSpor)

Manchester City blijft hopen op de komst van Lionel Messi. De Argentijn lijkt voor het leven verbonden aan Barcelona, maar de komst van Josep Guardiola naar de Eastlands kan daar verandering in brengen. De Argentijnse superster heeft een uitstekende band met de nieuwe coach van the Citizens en zou door hem weleens in de verleiding kunnen worden gebracht om over te stappen naar Engeland. (Daily Mail)

Sinisa Mihajlovic lijkt de topkandidaat om Stefano Pioli op te volgen bij Lazio, maar de oefenmeester van AC Milan is zeker niet de enige kandidaat. Walter Mazzarri en Cesare Prandelli worden ook genoemd bij Lazio, dat na het seizoen vrijwel zeker afscheid neemt van Pioli. Vorig seizoen presteerde Pioli fantastisch, maar door de matige prestaties van dit voetbaljaar is zijn krediet verspeeld. (Il Tempo)

Ciro Immobile beweert dat hij niet bezig is met zijn toekomst. De aanvaller had het moeilijk bij Borussia Dortmund en Sevilla, maar doet het terug in zijn vaderland Italië weer prima bij Torino. “In Spanje kwam ik niet in het juiste ritme, dus het was de juiste keuze om naar Torino te gaan. Maar ik ben hier op huurbasis, ik ben nog gewoon speler van Sevilla. Ik weet nog niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren”, aldus Immobile. (RAI)

Denk je dat Lionel Messi ooit in de Premier League gaat spelen?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties