Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola spreekt voorkeur voor nieuwe club uit

Laatste update:

Gianluigi Buffon wil zijn contract bij Juventus graag verlengen, maar er is een onverwacht probleem opgedoken. Juve wil de keeper voor meerdere jaren laten bijtekenen, maar dat ziet Buffon niet zitten: "Ik wil een contract voor een jaar, omdat ik geen geld wil opstrijken als ik dat niet meer verdien." Waar vind je zulke spelers tegenwoordig nog? Complimenten voor Buffon. (Tuttosport)

Josep Guardiola wordt veelvuldig genoemd bij Chelsea, Manchester City en AC Milan, maar wil helemaal niet naar Engeland of Italië. De oefenmeester hoopt volgend seizoen in Duitsland te werken: Guardiola is namelijk erg onder de indruk van het elftal en de mogelijkheden van Bayern München. Pep denkt met de Duitse recordkampioen veel prijzen te kunnen pakken en wil Jupp Heynckes graag opvolgen. (The Times)

Heynckes beschikt over een aflopend contract bij Bayern en het ligt in de lijn der verwachting dat de samenwerking na dit seizoen niet verlengd zal worden. Heynckes is immers al 67 jaar oud en is niet van plan net als Sir Alex Ferguson nog op zijn zeventigste op de bank te zitten. Mocht Heynckes inderdaad vertrekken, dan zal Guardiola een sollicitatiebrief sturen naar de Allianz Arena. (The Times)

In het Libery Stadium van Swansea City is geen plaats meer voor Danny Graham om te schitteren, maar zowel Norwich City als West Ham United is graag bereid de spits die gelegenheid te bieden. Sam Allardyce heeft de leiding van the Hammers laten weten dat hij het niet redt zonder nieuwe spits, nu Andy Carroll zeker tot februari niet inzetbaar is. De 27-jarige Graham moet ongeveer zeven miljoen euro kosten. (Daily Mirror)

Carlo Ancelotti zei de komst van José Mourinho te vrezen, maar in Frankrijk werd de naam van Arsène Wenger in verband gebracht met Paris Saint-Germain. Met al zijn ervaring moet hij de ambitieuze club de structuur gaan geven waar het naar op zoek is. “Niemand heeft contact met mij gezocht”, countert de manager van Arsenal echter. “Ik vind ook dat ze achter Ancelotti moeten blijven staan.” Is dat ook uit de wereld. (TF1)

André Villas-Boas blijkt goed te hebben opgelet bij FC Porto. De Portugese topclub is er een meester in om talentvolle spelers op te duikelen in Zuid-Amerika en in zijn tijd als coach van de Draken leerde AVB de kneepjes van het vak. Nu heeft hij zelf scouts naar Argentinië gestuurd en die kwamen terug met positieve verhalen over Carlos Sánchez. De Uruguayaan blinkt uit bij River Plate en mag eerdaags een aanbieding uit Londen verwachten. (Daily Mirror)

Arsène Wenger komt waarschijnlijk niet, maar Paris Saint-Germain heeft meer werknemers van Arsenal op het oog. Bacary Sagna bijvoorbeeld, die na jaren in het Emirates Stadium eindelijk wel eens om de prijzen wil spelen en om die reden een aanbieding van de Parijzenaars serieus wil overwegen. The Gunners kunnen, mocht Sagna besluiten om te gaan, een tegenprestatie in de vorm van 12,5 miljoen euro tegemoet zien. (L’Equipe)

Josep Guardiola zou heel succesvol zijn bij Bayern München

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties