Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola twijfelt over Neuer en wil nieuwe doelman

Laatste update:

Filipe Luis is nog altijd kandidaat nummer één van José Mourinho, maar de coach van Chelsea houdt er rekening mee dat de Braziliaan niet komt. Als alternatief hebben the Blues de Roemeen Iasmin Latovlevici op het oog. De verdediger is al sinds jaar en dag in dienst van Steaua Boekarest, waarmee hij afgelopen seizoen in de Champions League tegen Chelsea speelde. Daarbij maakte hij veel indruk op Mourinho. (Daily Mail)

Manuel Neuer is onomstreden in het doel van Bayern München, maar achter de schermen staat er wel degelijk iets te gebeuren. Bij der Rekordmeister wordt blijkbaar getwijfeld aan de 28-jarige sluitpost van de nationale ploeg van Duitsland, want trainer Josep Guardiola heeft zijn scouts op Mattia Perin afgestuurd. De 21-jarige derde doelman van Italië staat onder contract bij Genoa. (Sky Italia)

Antonio Candreva heeft duidelijk laten weten dat hij in de Champions League wil spelen en dat bericht is ook op de burelen van Liverpool doorgekomen. Manager Brendan Rodgers wil een bod gaan doen op de middenvelder van Lazio, die op het WK indruk maakte in de eerste wedstrijd van Italië. Candreva gaf de voorzet waaruit Mario Balotelli de beslissende 2-1 tegen Engeland maakte. (Daily Mirror)

Als Stéphane Mbia een goede indruk maakt op het WK, staat Internazionale voor hem op de stoep. De verdedigende middenvelder van Queens Park Rangers, het voorbije seizoen op huurbasis actief bij Sevilla, is met de nationale ploeg van Kameroen aanwezig op de eindronde. Inter twijfelt voor de opvolging van Esteban Cambiasso tussen Mbia en Yann M’Vila, die wil vertrekken bij Rubin Kazan. (Sky Italia)

Ik begrijp de twijfels van Josep Guardiola over Manuel Neuer

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties