Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola waagt ook poging bij gewilde Ramos

Laatste update:

Chelsea is met Augsburg in gesprek over Abdul Baba Rahman. De twintigjarige verdediger gold vorig jaar als een van de grote revelaties in de Bundesliga en staat al langer op het wensenlijstje van de Londense club. De Ghanees international moet de Zuid-Duitsers ruim twintig miljoen euro opleveren, al willen the Blues nog niet verder gaan dan een kleine vijftien miljoen. (Daily Mail)

Sergio Ramos wil weg bij Real Madrid en lijkt op weg naar Manchester United. Lijkt, want de Spaanse stopper heeft uiteraard veel meer opties. Nadat bekend werd dat hij op zoek is naar iets nieuws, meldden zich al tal van clubs bij de Spaans international en Bayern München behoort ook tot het rijtje. Coach Josep Guardiola is een groot fan van zijn landgenoot en denkt dat hij de defensie van der Rekordmeister veel sterker zou maken. (AS)

Angelo Ogbonna heeft voor Everton gekozen. De 27-jarige centrale verdediger heeft bij Juventus geen basisplaats en krijgt bij the Toffees meer speelkansen. De transfer wordt waarschijnlijk binnenkort afgerond. Ogbonna, tienvoudig Italiaans international, werd ook in verband gebracht met Southampton, West Ham United, Schalke 04, Bologna en Real Betis. Hij kost ongeveer tien miljoen euro. (Tuttosport)

Demba Ba kan terugkeren in de Premier League. De spits uit Senegal vertrok vorige zomer naar Besiktas, maar West Ham United is hem niet uit het oog verloren. De Londense club is naarstig op zoek naar doelpunten en denkt dat Ba die hem brengen. De goalgetter kan met een salaris van zo'n 85.000 euro per week de duurste speler in de clubgeschiedenis van the Hammers worden. (Daily Mirror)

Sergio Ramos past beter bij...

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties