Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wil eeuwig Chelsea-doelwit naar City halen

Laatste update:

De clubs staan in de rij voor Michy Batshuayi, want nu mengt Liverpool zich ook in de strijd om de handtekening van de 22-jarige aanvaller. De Belgisch international scoorde dit seizoen al 24 keer in 52 wedstrijden voor Olympique Marseille en werd ook al genoemd bij West Ham United, Tottenham Hotspur, Manchester City, Atlético Madrid, Villarreal, Valencia, AS Roma, Juventus en Borussia Dortmund. (Daily Mail)

Manchester City heeft de beste papieren in de strijd om John Stones. Everton liet de verdediger ondanks vier biedingen niet naar Chelsea gaan, maar na dit seizoen valt er wel serieus te praten over een prijs voor de 21-jarige international. Barcelona, Chelsea en Manchester United zitten ook achter Stones aan, maar the Citizens schijnen op pole position te liggen. Josep Guardiola wil Stones graag hebben. (Daily Mail)

Stones is niet de enige die naar het Etihad Stadium moet komen, want Manchester heeft ook belangstelling voor Kieran Tierney. Tijdens de halve finale van de Scottish Cup werd de achttienjarige linksachter bekeken door scouts van Liverpool, Southampton en dus Manchester City. Celtic verkocht in het verleden ook al Fraser Forster, Virgil van Dijk en Victor Wanyama aan Southampton. (Daily Mail)

Aly Cissokho kan zijn debuut maken in de Süper Lig. De 28-jarige linkerverdediger is met Aston Villa gedegradeerd naar de Championship, maar de club uit Birmingham lijkt niet van plan te zijn om met de Fransman verder te gaan. Trabzonspor ziet een samenwerking met Cissokho wel zitten, maar dan moet er wel een transfersom op tafel komen. Cissokho speelde eerder voor onder meer FC Porto en AC Milan. (Daily Star)

Is John Stones al goed genoeg om een dragende kracht te zijn in de absolute top van Engeland?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties