Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wil toptalent meenemen uit Duitsland

Laatste update:

Zijn plek tussen de palen is hij kwijt, maar Roman Weidenfeller is inmiddels vergroeid met Borussia Dortmund. De doelman staat er dan ook niet onwelwillend tegenover om zijn aflopende contract te verlengen. Waarschijnlijk blijft de 35-jarige sluitpost nog één jaar aan als speler en krijgt hij daarna een andere functie binnen de club. “Na zo'n lange periode bij de club is het logisch om hier actief te blijven”, zegt hij. (BILD)

Josep Guardiola weet al wie zijn eerste grote aankoop bij Manchester City moet worden. Als coach van Bayern München zag hij Schalke 04-toptalent Leroy Sané de afgelopen jaren van dichtbij aan het werk en de Spaanse oefenmeester is volledig overtuigd van de potentie van de jongeling. The Citizens zullen in de aanloop naar de zomer een bod van ruim zestig miljoen uitbrengen op Sané. (Daily Star)

Sportief directeur Piero Ausilio van Internazionale weigert de arbitrage de schuld te geven van de matige prestaties van zijn club. Inter draait recent uitermate stroef en het heeft de arbitrage niet mee. “Maar wij zijn geen slachtoffers van de arbitrage, het is wel heel makkelijk om de scheidsrechters de schuld te geven. We hebben zelf verantwoordelijkheid”, vindt de sportbestuurder. (Corriere dello Sport)

Alex Teixeira had de volgende moeten worden die voor een waanzinnig bedrag naar China trekt, maar daar lijkt geen sprake van. Coach Mircea Lucescu van Shakhtar Donetsk ontkent dat er sprake is van een deal ter waarde van vijftig miljoen euro met Guangzhou Evergrande. “We hebben Alex niet verkocht. Ik weet ook niks van onderhandelingen net Chinese clubs. Deze geruchten steken altijd de kop op tijdens de transferperiode”, zegt de Roemeen. (ESPN)

Is Leroy Sané al klaar voor de stap naar een Europese topclub?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties