Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wil trio van Borussia Mönchengladbach

Laatste update:

Het is maar de vraag of Alex Oxlade-Chamberlain een nieuw contract gaat krijgen van Arsenal. In de optiek van Arsène Wenger heeft de aanvaller zich niet voldoende ontwikkeld. (The Sun)

Thorgan Hazard is niet de enige speler van Borussia Mönchengladbach die Josep Guardiola graag wil hebben. Ook Mahmoud Dahoud en Andreas Christensen komen in aanmerking voor een overgang naar Manchester City. (The Sun)

Borussia Dortmund kan in januari wederom een belletje van Liverpool verwachten. Jürgen Klopp wil Christian Pulisic nog steeds naar Engeland halen. (Daily Mirror)

Olympique Lyon gaat toch niet in zee met de clubloze Emmanuel Adebayor. De club heeft gekozen voor de pas negentienjarige Jean-Philippe Mateta, die overkomt van Chateauroux. (France Football)

De kogel is door de kerk, Wes Brown heeft een nieuwe club. De inmiddels 36-jarige ex-speler van Manchester United en Sunderland gaat bij Blackburn Rovers aan de slag. (Sky Sports)

Welke linie zou Manchester City nog moeten versterken?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties