Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wil voortouw nemen voor ster uit Parijs

Laatste update:

Napoli heeft scouts naar Brazilië gestuurd om Lucas Lima te beoordelen. De 25-jarige middenvelder van Santos debuteerde in september in de nationale ploeg en kwam sindsdien nog vijf keer in actie voor de Selecao van bondscoach Dunga. Lima speelde dit seizoen 28 wedstrijden voor zijn club, waar in hij al goed was voor vier treffers en negen assistsm en Napoli heeft nu dus interesse. Real Madrid volgt hem ook. (La Gazzetta dello Sport)

Zaakwaarnemer Marcelo Simonian zei onlangs dat Javier Pastore in januari sowieso niet weggaat bij Paris Saint-Germain, maar daar trekt Bayern München zich niets van aan. Trainer Josep Guardiola is al langer gecharmeerd van de 26-jarige aanvallende middenvelder en zou met Bayern München een bod willen uitbrengen. Chelsea, Liverpool en AC Milan zouden eveneens belangstelling hebben. (Le Parisien)

Een vertrek is voorlopig nog niet aan de orde voor John Obi Mikel. De middenvelder is bij Chelsea lang niet altijd verzekerd van speeltijd, maar hij heeft het er desondanks prima naar zijn zin. “Afgelopen zomer kwamen er wat aanbiedingen langs, maar de club wilde hem niet kwijt. Dat duidt erop dat hij nog voorkomt in de plannen voor de toekomst”, zegt de zaakwaarnemer van de Nigeriaan. (talkSPORT)

Kevin Mirallas staat mogelijk voor een rentree in de Ligue 1. De aanvaller van Everton wordt gelinkt aan Olympique Marseille, waar hij de opvolger moet worden van zijn immens populaire landgenoot Michy Batshuayi. Mirallas was eerder in Frankrijk actief voor Lille en Saint-Étienne. In 2012 verkaste hij naar Griekenland, om een jaar later in Liverpool neer te strijken. (Le 10 Sport)

Zou Javier Pastore nog uitblinken tussen de sterren bij Bayern München?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties