Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola wordt gek van zeurende Abramovich

Laatste update:

Wilfried Zaha lijkt af te zien van een overgang naar Arsenal. De aanvaller van Crystal Palace wordt begeerd door the Gunners, maar liet zich dinsdag in niet mis te verstane bewoordingen uit over het spel van de ploeg van trainer Arsène Wenger tegen Olympiacos. “Ik zweer dat ik niet meer naar Arsenal kijk. Het is gewoon vervelend om ze te zien voetballen.” Een overgang naar Arsenal lijkt daarmee van de baan. (Twitter)

Roman Abramovich moet het rustiger aandoen in zijn jacht op Josep Guardiola. De Russische miljardair bestookt de momenteel werkloze trainer met berichten via sms, e-mail en kennissen. Abramovich wil van Pep weten of hij na dit seizoen Chelsea gaat trainen en kan niet wachten tot Guardiola hem antwoordt. Guardiola’s zaakwaarnemer heeft Abramovich gevraagd afstand te nemen. (The Sun)

Silvio Berlusconi zou in januari een officieel bod neer willen leggen voor Mario Balotelli, maar dat is niet waar. De voorzitter van AC Milan is gecharmeerd van de Italiaanse spits van Manchester City, maar ontkent de huidige geruchten. “Balotelli? Hij is geen droom. Ik hoop dat Milan doorgaat zoals nu. Ik ben ook blij dat mijn aanwezigheid het team op doet leven, dat hebben de spelers immers gezegd”, vertelt de politicus. (Sky Italia)

Martin Jol en Fulham zijn bijna zeker van een langer verblijf van aanvoerder Brede Hangeland. Het contract van de Noorse verdediger loopt komende zomer af, maar de 31-jarige Hangeland staat op het punt om zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis te zetten. The Cottagers gaan ervan uit dat er nog dit kalenderjaar duidelijkheid komt en de Nederlandse oefenmeester verwacht dat zijn captain blijft. (Diverse Engelse media)

De blessure van Andy Carroll heeft geen gevolgen voor zijn toekomst bij West Ham United. De aanvaller is zeker twee maanden uitgeschakeld, maar dat betekent niet dat the Hammers de van Liverpool gehuurde Carroll in januari terug zullen sturen naar zijn eigenlijke werkgever, laat West Ham-voorzitter David Gold weten. De afspraak is ook dat de spits het hele seizoen op huurbasis op Upton Park zal spelen. (Daily Mirror)

Federico Fernández heeft bij Napoli geen basisplaats, maar op een lager podium misschien wel. De 23-jarige verdediger kwam dit seizoen in pas één Serie A-wedstrijd tot spelen en wil daarom in de winterstop vertrekken. De veertienvoudig Argentijns international heeft een aanbieding op zak van Genoa. Een transfer naar Ligurië lijkt waarschijnlijk omdat de voorzitters van die clubs, Aurelio De Laurentiis en Enrico Preziosi, een prima band hebben. (Sky Italia)

Bij Napoli heeft Fernández concurrentie van onder anderen Hugo Campagnaro. De 32-jarige verdediger heeft een aflopend contract en is van plan om die te verlengen. Internazionale en regerend landskampioen Juventus hebben nu echter ook interesse getoond in de Argentijn. “Ik weet niet waarom die geruchten de ronde doen, maar er is geen nieuws wat de toekomst van Hugo betreft. Napoli heeft onze prioriteit”, zegt zaakwaarnemer Alejandro Mazzoni. (TuttoJuve)

Denk jij dat Josep Guardiola aan de slag gaat bij Chelsea?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties