Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola zal sowieso aankloppen bij Barcelona

Laatste update:

Juan Mata maakte in januari van dit jaar de overstap van Chelsea naar Manchester United, maar de vraag is of Louis van Gaal het wel in hem ziet zitten. Er wordt in ieder geval al veel gespeculeerd over een transfer van de Spanjaard en er zijn meerdere clubs met interesse. Zij hoeven zich in de aankomende transferperiode echter niet te melden: Mata wil niet na een jaar alweer vertrekken bij United. (Daily Mail)

Nu Philipp Lahm zijn enkel heeft gebroken, wil Josep Guardiola een nieuwe rechtsback naar Bayern München halen. De kans is groot dat deze wordt weggehaald bij Barcelona: Martin Montoya werd al genoemd en ook Daniel Alves schijnt nu in beeld te zijn. De 31-jarige Braziliaan beschikt over een aflopend contract in het Camp Nou en het lijkt er daarom op dat hij in januari voor een vriendelijke prijs kan vertrekken. (Sport)

AS Roma heeft een opvolger voor Maicon op het oog. De rechtsback is inmiddels 33 jaar oud en moet worden vervangen door zijn landgenoot Bruno Peres, die nog maar 24 jaar oud is. Peres speelt sinds de zomer al in de Serie A: hij maakte in de afgelopen transferperiode de overstap van Santos naar Torino, waarvoor hij tot dusver negen competitiewedstrijden speelde. Mogelijk maakt hij al snel promotie. (Il Messaggero)

Pablo Alvarez zien we snel rondrennen op de Engelse velden. De dertigjarige Argentijn, die op de rechtsbackpositie en als verdedigende middenvelder kan spelen, traint sinds deze week mee bij Queens Park Rangers. Alvarez heeft al voldoende indruk gemaakt op Harry Redknapp en zijn staf en krijgt een contract tot het einde van dit seizoen. De Zuid-Amerikaan zit sinds de zomer zonder club; toen vertrok hij bij Catania. (Goal)

Denk jij dat Daniel Alves naar Bayern München gaat?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties