Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola zet licht op groen en maakt Real gelukkig

Laatste update:

De ene keer lezen we dat Manchester City Álvaro Negredo niet wil verkopen, de andere keer is een transfer opeens wel weer bespreekbaar. Nu staat er in ieder geval in de kranten dat Negredo te koop staat, maar wel voor de lieve prijs van 32 miljoen euro. Atlético Madrid ziet in de Spanjaard een geschikte opvolger voor Diego Costa, maar vindt de vraagprijs van City veel te hoog. (Daily Mirror)

Een vertrek van Toni Kroos bij Bayern München wordt steeds waarschijnlijker. De middenvelder heeft nog maar een contract voor een jaar en Real Madrid is bereid om 25 miljoen euro te betalen om deze verbintenis af te kopen. Josep Guardiola heeft nu aangegeven dat hij het geen probleem zou vinden als Kroos verkocht zou worden en nu lijkt een transfer dan ook nog maar een kwestie van tijd te zijn. (BILD)

De kans dat Casemiro volgend seizoen in Milaan zijn thuiswedstrijden speelt, is heel groot. Internazionale is met Real Madrid in gesprek over de middenvelder, maar AC Milan heeft de komst van de Braziliaan ook nog niet uit het hoofd gezet: mocht Nigel de Jong vertrekken, dan komt Casemiro in beeld als opvolger. De vraag is of Milan wel zolang kan wachten, want Inter maakt haast met een transfer. (La Gazzetta dello Sport)

Er is voor Chu-Young Park geen plek meer bij Arsenal. De 28-jarige Zuid-Koreaan heeft geen nieuwe verbintenis gekregen en dus is hij transfervrij. Park heeft nog geen zin om Europa te verlaten en het heeft er alle schijn van dat hij op weg is naar Turkije: de aanvaller is in gesprek met Bursaspor. Dat is geen verrassing, want Park kent trainer Senol Günes nog van een periode samen bij FC Seoul. (Diverse Turkse media)

Toni Kroos maakt Real Madrid sterker

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
3
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
29
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties