Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti moet man van 27 goals doen vergeten

Laatste update:

Manchester United heeft de tweede zomeraanwinst voor komend seizoen bijna binnen. De transfer van Morgan Schneiderlin van Southampton naar Old Trafford is namelijk op een haar na rond en de zaakwaarnemer van de middenvelder schijnt dat inmiddels al bevestigd te hebben. De 25-jarige Schneiderlin, zesvoudig international van Frankrijk, speelt sinds 2008 voor Southampton en is ook in beeld bij Arsenal. (Canal+)

Olympique Lyon gaat mogelijk in zee met John Guidetti. Les Gones dreigen onder anderen Alexandre Lacazette (goed voor 27 doelpunten in het afgelopen seizoen) kwijt te raken en denken dat de 23-jarige Zweed van Celtic zijn erfenis wel kan overnemen. Een terugkeer bij Feyenoord lijkt van de baan voor Guidetti. Lyon houdt overigens ook de ontwikkeling van de negentienjarige Fransman Thomas Lemar in de gaten. Hij speelt bij SM Caen. (L’Équipe)

Als Carlo Ancelotti naar AC Milan gaat, dan hoopt hij Giannelli Imbula ook naar San Siro te kunnen halen. De trainer hield de middenvelder van Olympique Marseille bij Real Madrid al in de gaten en denkt dat de 22-jarige Fransman een goede opvolger van Nigel de Jong kan zijn. Marseille zit in de financiële problemen, kon spelers als André-Pierre Gignac en André Ayew daardoor niet langer vastleggen, en Imbula zou ook kunnen vertrekken. (Le 10 Sport)

Aston Villa weet wie Christian Benteke moet opvolgen. De Belg staat in de nadrukkelijke belangstelling van clubs als Arsenal, Liverpool en Chelsea en manager Tim Sherwood denkt dat de 23-jarige Callum Wilson hem wel kan opvolgen. Hij maakte afgelopen seizoen twintig doelpunten in de Championship en hielp Bournemouth daarmee aan promotie. De Engels jeugdinternational is ook in beeld bij Southampton. (Daily Mirror)

Olympique Lyon zou veel plezier beleven aan John Guidetti

Meer nieuws

Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
1
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
14
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties