Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guus Til levert gigantisch bedrag in bij Feyenoord

Laatste update:

Real Madrid denkt aan de komst van Serge Aurier. Ook Watford, Real Betis, Spartak Moskou en Genoa grepen reeds mis bij de vleugelverdediger, die na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur zonder club zit. (Daily Star)

Guus Til heeft flink ingeleverd om Spartak Moskou op huurbasis te verruilen voor Feyenoord. In Rusland streek de middenvelder een bedrag van 1,75 miljoen euro per jaar op, maar dit seizoen is dat slechts 500.000 euro. (Metaratings)

West Ham United heeft Mohamed Bayo in het vizier. De aanvaller van Clermont, vorig seizoen goed voor 22 goals op het tweede niveau, speelt in januari deel op Afrika Cup, waardoor een transfer in de zomer waarschijnlijker is. (The Sun)

Lorenzo Pellegrini gaat spoedig zijn handtekening zetten onder een langlopend contract bij AS Roma. De afkoopclausule van dertig miljoen euro die in zijn huidige contract staat zal worden verwijderd. (Fabrizio Romano)

Arsenal heeft de pijlen gericht op Youssef En-Nesyri. De Marokkaanse spits wordt door the Gunners beschouwd als iemand die op de lange termijn met Bukayo Saka een aanvalsduo kan gaan vormen. (La Razon)

Zie jij Guus Til na dit seizoen bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties