Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Halilovic kostte eerder negentig procent minder

Laatste update:

Ashley Williams laat zijn hoofd niet op hol brengen door clubs als Arsenal en Napoli. De 29-jarige mandekker is enkel en alleen met de overlevingsstrijd van Swansea City bezig, zo verzekert zaakwaarnemer Jamie Moralee. “Zijn toekomst is op dit moment helemaal niet interessant. Het belangrijkste is dat Swansea niet degradeert en Ashley geeft alles”, aldus de belangenbehartiger. (South Wales Evening Post)

Barcelona betaalt naar verluidt ruim tien miljoen euro voor Alen Halilovic, maar Real Betis had de jonge Kroaat een aantal jaar geleden voor heel wat minder kunnen binnenhalen. De toen nog piepjonge spelmaker mocht voor 90.000 euro overstappen van Dinamo Zagreb, maar de Spanjaarden gingen niet akkoord met de voorwaarden van pa Halilovic, die met zijn gezin mee wilde komen en voor zichzelf een baan eiste. De overgang liep vervolgens spaak. (Marca)

Tieme Klompe hoopt ook onder Dwight Lodeweges actief te blijven als assistent bij sc Heerenveen. Klompe, momenteel assistent van Marco van Basten, heeft inmiddels kennisgemaakt met de nieuwe oefenmeester. “Het ligt in de planning dat ik assistent blijf, maar er staat nog niks vast. Misschien is het wel beter om het beloftenteam te doen, wie zal het zeggen?”, aldus oud-profvoetballer Klompe. (Leeuwarder Courant)

Het is nog maar zeer de vraag of Manchester United zich weet te plaatsen voor een nieuw seizoen in de Champions League, maar de juiste versterkingen willen toch wel naar de club komen. Dat denkt althans manager David Moyes. “We hebben al een aantal spelers besproken en we weten dat zij interesse hebben om naar Manchester United te komen. Iedereen wil naar deze prachtige club komen”, vermoedt de oefenmeester. (Sky Sports)

Ik denk dat Alen Halilovic het gaat maken bij Barcelona

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties