Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haperende doelpuntenmachine wil weer naar Europa

Laatste update:

Lille heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor Ricardo Quaresma. De aanvaller heeft nog een contract tot volgend jaar zomer met Besiktas, dat een winters vertrek alleen wil overwegen als er acht miljoen euro wordt betaald. (Fanatik)

Jackson Martínez is plotseling de topkandidaat om Arek Milik tijdelijk te vervangen bij Napoli. Martínez flopte bij Atlético Madrid en is nu doodongelukkig bij Guangzhou Evergrande; hij wil terug naar Europa. (Il Messagero)

Gabriel Barbosa, beter bekend als Gabigol, kan in de Premier League aan de slag. De aanvaller baalt van zijn karige speeltijd bij Internazionale en geniet inmiddels interesse van zowel Chelsea als Leicester City. (The Sun)

Celtic gaat waarschijnlijk niet jarenlang van Jozo Simunovic genieten. Newcastle United en Crystal Palace hebben meer dan gemiddelde interesse voor de centrumverdediger uit Kroatië en zitten regelmatig op de tribune. (The Sun)

Een delegatie van Manchester United zat zondag op de tribune bij Belenenses - Benfica. De aandacht van de Engelsen ging opnieuw uit naar linksback Grimaldo en buitenspeler Goncalo Guedes. (A Bola)

Jackson Martínez zou een topaankoop zijn voor Napoli

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties