Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Havenaar naar kaasstad, Redknapp verrast

Laatste update:

Sandro claimt dat zijn ploeggenoot Gareth Bale naar Barcelona wil, maar daar weet Harry Redknapp niets van. "Hij is gelukkig bij ons en daar zijn wij dan weer gelukkig mee. Het is logisch dat hij in verband wordt gebracht met andere clubs, want hij is een fantastische speler. Maar niemand heeft zich bij ons gemeld en wij willen Gareth ook absoluut niet verkopen", benadrukt Redknapp. (Sky Sports)

Mike Havenaar kan Vitesse achter zich laten voor de Serie A. Middenmoter Parma beschikt over een uitgebalanceerde voorhoede, maar weet nog niet of Sebastian Giovinco blijft. Jonathan Biabiany is daarnaast officieel eigendom van Internazionale en Sampdoria. De club uit de kaasstad volgde Havenaar al voordat Vitesse hem aantrok. De 24-jarige Japanner speelt minder vaak dan hij zou willen. (La Gazzetta dello Sport)

Mamadou Sakho baalt bij Paris Saint-Germain. De verdediger werd in de eerste seizoenshelft met diverse Europese topclubs in verband gebracht, maar Carlo Ancelotti heeft Sakho op de bank gezet. "Het is frustrerend, maar ik kan het team daar niet mee lastig vallen. Het belangrijkste is dat Paris Saint-Germain kampioen wordt: in de zomer zie ik wel wat er dan gaat gebeuren", aldus Sakho. (L'Equipe)

Carlo Ancelotti kan wellicht weer een makelaar op pad sturen in Londen. De geroutineerde trainer is momenteel onder de pannen bij Paris Saint-Germain, maar staat ook hoog op het lijstje van Tottenham Hotspur. The Spurs houden in het achterhoofd dat Harry Redknapp mogelijk weggaat en dus moet men aan een opvolger denken. Ancelotti is een van de topkandidaten, net als Brendan Rodgers van Swansea City. (The People)

Demba Ba is belangrijk voor Newcastle United, maar vergeet niet dat de aanvaller eigenlijk naar Stoke City zou gaan. In januari 2011 had Stoke een akkoord met TSG Hoffenheim, maar Ba kwam niet door de medische keuring. De artsen van West Ham United waren minder streng en afgelopen zomer ging Ba naar Newcastle. "Jammer, maar dat gebeurt. Ik vertrouw ons medische team", zei Stoke-manager Tony Pulis. (ESPN)

Lille krijgt vanaf dinsdag een Braziliaans jeugdinternational op proef. Bressan zal na het weekend het vliegtuig naar Frankrijk nemen en krijgt vervolgens veertien dagen de tijd om de technische staf van de kampioen van de Ligue 1 te overtuigen van zijn kwaliteiten. Bressan is een negentienjarige verdediger van Juventude en maakt deel uit van het Braziliaanse elftal voor spelers onder de twintig jaar. (Canal+)

Claudio Ranieri zinspeelt op een terugkeer in de Premier League, waar hij tussen 2000 en 2004 Chelsea onder zijn hoede had. "Ik zou het liefst zo snel mogelijk terugkeren naar Engeland, maar dan moet zich wel een mooie mogelijkheid aandienen. Het is belangrijk om een verstandige volgende stap te maken. Chelsea? Daar ben ik totaal niet mee bezig, maar waarom niet?", vroeg de werkloze trainer zich af. (BBC)

Wat moet Vitesse met Mike Havenaar doen?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
10
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties