Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen heeft weer Scandinaviër op het oog

Laatste update:

Johnny Heitinga krijgt er een concurrent bij in Liverpool. De Noorse verdediger Vegard Forren is namelijk naar Everton afgereisd voor de medische keuring en als hij die goed doorloopt, dan tekent hij een meerjarig contract bij the Toffees. De 24-jarige centrumverdediger, die met Molde FK in de voorronde van de Europa League te sterk was voor sc Heerenveen, werd ook gevolgd door het Fulham van Martin Jol en Manchester Untied. (Aftonbladet)

De kans bestaat dat er weer een nieuwe Scandinaviër naar sc Heerenveen komt. FC Midtjylland-middenvelder Mads Albaek wordt nadrukkelijk gevolgd door de Friese club, die de inmiddels 22-jarige Deen een jaar of tien geleden al eens mee liet trainen. Albaek, die overigens ook in de belangstelling zou staan van NEC, heeft al laten weten dat hij openstaat voor een vertrek en komt in januari mogelijk naar Nederland. (Sporten)

AC Milan is duidelijk op zoek naar een rechtsback. De club van Urby Emanuelson en Nigel de Jong weet dat Ignazio Abate weleens geblesseerd is en met alleen Mattia De Sciglio wil trainer Massimiliano Allegri de terugronde in de Serie A niet ingaan. I Rossoneri zijn derhalve zoekende en Sébastian Corchia van Sochaux werd al genoemd. Nu heeft Milan ook belangstelling voor VfB Stuttgart-back Gotoku Sakai. (Sky Italia)

De Italiaanse topclub dreigt daarentegen een middenvelder kwijt te raken. Clubs uit Engeland en Frankrijk meldden zich al bij het management van Mathieu Flamini en de 28-jarige spelverdeler staat nu ook in de belangstelling van Hamburger SV. De Fransman werd in de zomer ook al in verband gebracht met een transfer naar de Duitse havenstad. Zijn contract loopt na het seizoen af. Milan moet hem in januari dus verkopen. (BILD)

Isaac Cuenca krijgt geen speeltijd bij Barcelona, maar mogelijk wel in de Serie A. De Catalaanse club gaat deze week om de tafel met Udinese om te praten over een verhuur van de 21-jarige rechtsbuiten, die al sinds mei met een meniscusblessure kampt. De Italiaanse club heeft in principe genoeg aanvallers, maar iemand met de kwaliteiten van Cuenca, die met Barcelona de Copa del Rey won, is altijd welkom. (Sport)

Nene maakt in januari mogelijk een wel heel verrassende overstap. De Braziliaanse aanvaller was vorig seizoen de topscorer van Paris Saint-Germain, maar moet er nu genoegen nemen met een plek op de bank. De 31-jarige linksbuiten was al dichtbij een transfer naar Besiktas en die ploeg heeft nu opnieuw interesse. De zaakwaarnemer van Nene, Christophe Mongai, is inmiddels geland in Istanboel. Hij gaat echter niet praten met Besiktas, maar met Kasimpasa. (LigTV)

Federico Peluso vindt gestaag zijn weg naar de top. De 28-jarige linksback brak niet door bij Lazio, maar speelt inmiddels al een paar jaar erg stabiel bij Atalanta. De verdediger werkte zich op tot Italiaans international en werd al gelinkt aan Juventus, AC Milan, Manchester City, Lazio, Palermo en Napoli. Laatstgenoemde club lijkt het meest concreet, want de Europa League-tegenstander van PSV gaat in de winter een bod uitbrengen. (Sky Italia)

Isaac Cuenca is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties