Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Helft van transferbudget gaat op aan Pogba en Koke

Laatste update:

Raphaël Varane speelt tweede viool bij Real Madrid, maar de jonge verdediger leert wel degelijk veel dingen. “Het voelt of ik mezelf ontwikkel. Ik wil meer invloed hebben, maar het is ook een doel om beter te worden. Bij een club als Real Madrid is iedere dag een grote uitdaging.” Varane, die Sergio Ramos en Pepe voor zich moet dulden, wordt in verband gebracht met diverse andere topclubs. (La Voix du Nord)

Manchester City gaat het ongelooflijke bedrag van 275 miljoen euro besteden en de club heeft een ambitieus plan voor het middenveld. The Citizens willen niet alleen Paul Pogba van Juventus hebben, maar ook Koke van Atlético Madrid. Het is eigenlijk de bedoeling een van de twee te halen, maar een dubbele transfer is ook mogelijk. In dat geval raakt men al meer dan de helft van de 275 miljoen euro kwijt. (the Guardian)

Bij Chelsea kwam Mohamed Salah niet uit de verf, maar als huurling bij Fiorentina is hij bijzonder goed op dreef. De international van Egypte heeft door zijn uitstekende prestaties in Florence aan belangstelling niet te klagen. Zo kan Salah naar VfL Wolfsburg, dat rekening houdt met een vertrek van Kevin De Bruyne. Als De Bruyne verkocht wordt, moet Salah naar Wolfsburg komen. (Sky Italia)

De verwachting is dat Douglas Maicon niet lang meer bij AS Roma speelt. De 33-jarige rechtsback heeft nog een contract tot medio 2016, maar mogelijk ondertekenen beide partijen komende zomer een overeenkomst tot contractontbinding. Maicon komt door blessures nauwelijks meer aan spelen toe in de Italiaanse hoofdstad. Mogelijk keert de Braziliaan terug naar Zuid-Amerika. (Leggo)

Zou jij Paul Pogba graag bij Manchester City zien spelen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties