Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk ten Cate krijgt mogelijk Totti onder zijn hoede

Laatste update:

Matthew Le Tissier gaat ervan uit dat Theo Walcott een transfer gaat maken. De 27-jarige rechtsbuiten is bij Arsenal niet meer zeker van een basisplaats en vreest dat hij het EK in Frankrijk gaat mislopen. “Hij moet ergens iedere week spelen. Ik zou hem graag willen zien bij Southampton, maar het zou mij ook niet verbazen als Manchester United en Liverpool geïnteresseerd zijn”, aldus de oud-middenvelder. (Sky Sports)

Niet Leicester City of New York Cosmos, maar een club uit Azië wordt mogelijk de nieuwe werkgever van Francesco Totti. Onder meer Japanse verenigingen, Al-Ahli en het Al-Jazira van trainer Henk ten Cate zouden in zee willen gaan met de 39-jarige aanvallende middenvelder van AS Roma. De clubicoon gaat in mei weer om de tafel met voorzitter James Pallotta en hakt daarna een knoop door. (Il Tempo)

Alexandre Pato keert waarschijnlijk terug bij Corinthians. “De situatie is niet veranderd. Als Chelsea hem niet meer wil hebben en niet wil betalen voor een transfer, dan keert hij terug bij Corinthians. Dan gebruiken wij hem weer voor ons team”, aldus voorzitter Roberto de Andrade. The Blues moeten voor het einde van de maand laten weten of zij de koopoptie op de 26-jarige Braziliaan willen lichten. (The Sun)

Tom Van Hyfte vertrekt na dit seizoen mogelijk bij Roda JC Kerkrade. De 29-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2018, maar heeft bedongen dat hij eventueel transfervrij weg mag bij een mooie aanbieding. “Dus mocht er iets komen dat interessant is op sportief vlak en voor mijn gezin, dan valt het te overwegen”, zegt hij. “Graag zou ik nog eens in België op het hoogste niveau spelen”, geeft hij te kennen. (Forza Sports Group)

Denk je dat Francesco Totti aan de slag gaat in de Verenigde Arabische Emiraten?

Meer nieuws

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties