Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink wil in Amsterdam verdediger ophalen

Laatste update:

Henrikh Mkhitaryan is een van de vormgevers van Shakhtar Donetsk en de Armeen kan overstappen naar de Bundesliga. Drie topclubs hebben interesse in de 23-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller: Bayern München, Borussia Dortmund en Schalke 04. Mkhitaryan heeft bij Shakhtar nog een contract tot medio 2015 en hij zal zeker zo’n vijftien tot twintig miljoen euro kosten. (Diverse Oekraïense media)

Tottenham Hotspur is niet de enige club die Ajax wil beroven van Toby Alderweireld. Ook het door Guus Hiddink getrainde Anzhi Makhachkala is op zoek naar een nieuwe verdediger en denkt daarbij aan de Belgisch international. De Ajacied is niet de enige optie voor de rijke Russen, want ook Kolo Touré van Manchester City en Nemanja Vidic van Manchester United staan op het winterse verlanglijstje van Anzhi. (Daily Mail)

We hoeven niet te verwachten dat José Mourinho binnen enkele jaren Sir Alex Ferguson opvolgt bij Manchester United. Laatstgenoemde, zeventig jaar oud alweer, heeft zijn bij Real Madrid werkzame vriend laten weten dat hij zich ‘beter dan ooit’ voelt. “Hij gaat nog twee tot tien jaar door. Hij vroeg zich af waarom hij nu zou stoppen”, zo verklapt Mourinho een conversatie met zijn vriend. (Record)

Volgens Valencia-aanvoerder David Albelda is het ontslag van Maurico Pellegrino niet de oplossing voor zijn kwakkelende elftal. “Spelers moeten zelfkritisch zijn. Dat zijn we niet geweest en we hebben ook nog weinig laten zien”, baalt Albelda. Valencia staat op de twaalfde stek in de rangschikking en maandag werd bekend dat Ernesto Valverde de opvolger is van Pellegrino in Valencia. (AS)

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft drie schuldigen aangewezen voor het teleurstellende verlies tegen Swansea City. Naar verluidt kregen Thomas Vermaelen, Carl Jenkinson en Gervinho de wind van voren van de coach. Vermaelen en Jenkinson gingen in de fout bij het tweede doelpunt van Swansea, terwijl Gervinho gewoon een dramatische wedstrijd speelde. Hij werd na 68 minuten gewisseld. (Daily Mail)

Duidelijk taal van Bernard. Er wordt veel gespeculeerd over een transfer naar Chelsea, maar de twintigjarige middenvelder van Atlético Mineiro vindt dat er wel wat meer naar hem geluisterd mag worden. “Atlético en mijn zaakwaarnemers moeten niet alleen aan zichzelf denken. Ze moeten ook aan mij denken, want ik heb het laatste woord. En ik eis dat de club mij meer gaat waarderen”, zegt hij. (Sky Sports)

Juan Manuel Iturbe gaat verhuurd worden door FC Porto, maar er is een club die alvast kan fluiten naar zijn diensten. Het Paraguayaanse Olimpia had geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de spits, maar laat Iturbe een kind van de club Cerro Porteño zijn. Dat is de aartsrivaal van Olimpia. “Een verhuur aan Olimpia is dus onmogelijk, ik ben iemand van Cerro Porteño”, zegt de negentienjarige Paraguayaan dan ook. (A Bola)

Toby Alderweireld is aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
72
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties