Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Higuaín denkt na over gevoelige overstap

Laatste update:

Kurt Zouma hoopt dat hij zich ooit de beste voetballer van de wereld mag noemen. De verdediger heeft een basisplaats veroverd bij Chelsea, maar blijft onverminderd ambitieus: “De FIFA Ballon d’Or is een droom van mij. Of ik de nieuwe Marcel Desailly ben? Daar is het nog te vroeg voor. Ik ben nog jong en heb nog veel te bewijzen”, zegt de twintigjarige Fransman, die eerder bij Saint-Étienne speelde. (Canal+)

Gonzalo Higuaín maakt in de zomer wellicht een gevoelige transfer. De aanvaller wil vertrekken bij Napoli, wanneer de huidige nummer vier van de Serie A zich niet weet te kwalificeren voor de Champions League. Mogelijk blijft hij bij een transfer toch nog in Italië actief, want Juventus is nog op zoek naar een nieuwe topspits en Higuaín is een van de namen die op het lijstje staat bij de koploper. (Tuttosport)

Newcastle Jets had Emile Heskey al eens op de loonlijst staan en wil nu weer een Engelse spits halen. De Australische club hoopt op de komst van Peter Crouch, die momenteel nog bij Stoke City speelt. 'Ik heb gesproken met zijn zaakwaarnemer en we proberen Crouch ervan te overtuigen om naar Australië te komen", zegt Nathan Tinkler, de clubeigenaar van Newcastle Jets. De vraag is of Crouch hier zin in heeft. (Daily Mirror)

Diego Benaglio krijgt de kans om zijn contract bij VfL Wolfsburg te verlengen. De 31-jarige doelman speelt al sinds januari 2008 voor de huidige nummer twee van de Bundesliga, die Benaglio destijds overnam van het Portugese Nacional. De Zwitser heeft nu nog een contract dat tot de zomer van 2017 doorloopt, maar kan bijtekenen. "Diego heeft zich super ontwikkeld", zegt directeur Klaus Allofs van Wolfsburg. (BILD)

Gonzalo Higuaín doet er goed aan, naar Juventus te vertrekken

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties