Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Honda sloeg twee grotere clubs dan AC Milan af

Laatste update:

Arsenal gaat proberen rechtsback Glen Johnson weg te plukken bij Liverpool. De Engelse verdediger slaagt er naar verluidt nog niet in met zijn huidige werkgever tot een akkoord te komen over een nieuw contract, terwijl the Gunners ervan uitgaan dat Bacary Sagna vertrekt en een opvolger zoeken. Liverpool zou bereid zijn om Johnson te verkopen, maar een transfer naar een directe concurrent lijkt toch niet waarschijnlijk. (talkSPORT)

Keisuke Honda wil de Champions League winnen, zo verklaarde hij bij zijn presentatie, en wij vragen ons af waarom hij dan niet voor een andere club heeft gekozen. Ook Barcelona en Manchester City informeerden namelijk naar de Japanse spelmaker, die de afgelopen jaren onder contract stond bij CSKA Moskou. Honda vreesde echter de concurrentie bij de Spaanse en de Engelse topclub en koos voor een avontuur in de Serie A. (Sport)

Andreas Möller krijgt van Bert van Marwijk de kans ervaring op te doen als trainer. De voormalig Duits international loopt bij Hamburger SV enige tijd mee met de Nederlandse oefenmeester. “Ik vind het mooi dat HSV en Bert deze mogelijkheid hebben gegeven. Ik heb een tijdje gewerkt als manager, maar ik merkte toch dat ik als coach op het veld wil staan, dat heb ik de afgelopen tijd gemist”, laat Möller weten. (Kicker)

René Meulensteen hoopt dat hij de komende maanden mag gaan samenwerken met Joleon Lescott. De Engelse verdediger komt bij Manchester City te weinig aan spelen toe en wil weg, om zijn kansen op deelname aan het WK niet in gevaar te laten komen. Tottenham Hotspur en Aston Villa zijn geïnteresseerd, terwijl Besiktas Lescott naar Turkije wil halen, maar een overgang naar Fulham behoort ook tot de mogelijkheden. (Daily Mirror)

Naar welke club was jij gegaan als je Keisuke Honda was?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties