Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

HSV en Ajax zitten achter zelfde 'Ösi' aan

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft nog geen concreet bod uitgebracht op Massadio Haïdara. Dat de twintigjarige linksback van AS Nancy in de belangstelling staat van the Spurs is wel duidelijk, maar officieel weet de Franse club nog van niets. “Er zijn verschillende clubs in hem geïnteresseerd, maar een aanbieding hebben we nog niet ontvangen”, zegt technisch directeur Éric Martin. Ook Fiorentina wordt in verband gebracht met Haïdara. (Sky Sports)

Ajax krijgt concurrentie in de strijd om de gewenste nieuwe nummer negen. Dat Philipp Hosiner, over wie we het hier namelijk hebben, zeventien keer doel trof in achttien duels in de Oostenrijkse Bundesliga is namelijk ook in buurland Duitsland niet ongemerkt gepasseerd. Hamburger SV ziet in de Ösi een uitstekende vervanger voor Marcus Berg, die in het shirt van die Rothosen louter teleur heeft gesteld. (Hamburger Morgenpost)

Fulham en Arsenal vechten elkaar de tent uit om de handtekening van Will Hughes. Het zeventienjarige wonderkind voetbalt nu nog bij Derby County. Arsenal probeerde Hughes in de zomer al naar Londen te halen, terwijl Fulham in januari een poging gaat wagen. Fulham-manager Martin Jol denkt de jongeling te overtuigen met de garantie op een debuut in het eerste elftal. (The People)

Marco Verratti begon goed bij Paris Saint-Germain, maar de voorbije weken is de twintigjarige middenvelder wat minder goed in vorm. Er doen verhalen de ronde dat hij heimwee heeft naar Italië en Juventus denkt in te springen op die geruchten. La Vecchia Signora bereidt een bod van twintig miljoen euro voor, acht miljoen meer dan het bedrag dat PSG afgelopen zomer aan Pescara betaalde. Zaakwaarnemer Donato Di Campli ontkent overigens dat zijn cliënt weg wil. (Diverse Italiaanse media)

Liverpool-legende en televisieanalyticus Alan Hansen is van mening dat Arsenal het voorzichtige transferbeleid overboord moet gooien. “Uit zakelijk oogpunt moet je het beleid bewonderen, ze nemen geen enkel risico. Op die manier kun je echter niet concurreren met Manchester United, Manchester City en Chelsea. Ze moeten geld gaan uitgeven aan topspelers”, vindt Hansen. (BBC)

Internazionale is op zoek geweest naar een opvolger voor Diego Milito en lijkt snel te zijn geslaagd. In navolging van diverse andere Serie A-club hebben i Nerazzurri namelijk bij Torino geïnformeerd naar Rolando Bianchi. De 29-jarige aanvaller is komende zomer transfervrij, wat hem een buitengewoon interessant doelwit maakt voor andere partijen. Bovendien, niet onbelangrijk, weet de spits geregeld het net te vinden. (Tuttosport)

Met zijn zeventien jaar is Idriz Toskic voor de wet nog altijd een kind, maar nu al lonkt de hoofdmacht van AC Milan. De Montenegrijnse middenvelder doet het namelijk zo goed bij de beloften van Bari, dat de Italiaanse grootmacht hem in januari naar het San Siro wil halen. De jeugdinternational van Montenegro, die overigens wel het levenslicht zag in Italië, is met een contractueel vastgestelde transfersom van 150.000 euro nu nog betaalbaar. (La Gazzetta dello Sport)

Waar kan de topschutter van Oostenrijk zich het beste ontwikkelen?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties