Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Huntelaar kan Sneijder en Van Persie achterna

Laatste update:

Benjamin Stambouli keert na een jaar afwezigheid terug in de Ligue 1. De controleur van Tottenham Hotspur heeft al een persoonlijk akkoord met Paris Saint-Germain en wacht nu op het moment dat beide clubs tot overeenstemming komen. De 24-jarige Stambouli stapte in september over van Montpellier naar the Spurs, waar hij niet wist te imponeren. PSG gelooft echter nog in hem. (RMC)

Galatasaray heeft Wesley Sneijder, Fenerbahçe haalde Robin van Persie en nu wil ook Besiktas een Nederlander met een grote naam. De Turkse topclub mikt op de komst van Klaas-Jan Huntelaar naar Istanbul: de 31-jarige aanvaller ligt nog tot 2017 vast bij Schalke 04 maar weet eigenlijk wel dat hij daar komend seizoen alweer niet meestrijdt om de titel. Besiktas wilde eigenlijk Javier Hernández hebben, maar die mag niet weg bij Manchester United. (Fanatik)

Juventus-legende Marco Tardelli snapt wel waarom Arturo Vidal verkocht wordt aan Bayern München. “De club verliest een belangrijke speler, maar met het geld kan men een meer dan waardige vervanger halen. Bovendien was de club het twijfelachtige gedrag van Vidal vermoedelijk zat. Het vertrek van Vidal is een verlies, maar er zijn goede redenen om hem te laten gaan”, klinkt het. (Tuttosport)

Jefferson Farfán gaat op voor het grote geld. De aanvaller gaat Schalke 04 vermoedelijk inruilen voor Al-Jazira. Voor Schalke zou dat een goede zaak zijn, want het incasseert zes miljoen euro en bovendien gaat het hoge salaris van Farfán eraf. De ex-PSV’er zelf wordt er ook niet slechter van, want naar verluidt gaat hij in het Midden-Oosten liefst tien miljoen euro per jaar verdienen. (BILD)

Denk je dat Klaas-Jan Huntelaar ook in is voor een Turks avontuur?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
35
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties