Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ibrahimovic slaat aanbieding van 15 miljoen af

Laatste update:

Vertegenwoordigers van Hull City waren afgelopen week in Istanbul. Simon Kjaer van Fenerbahçe is een van de belangrijkste transferdoelwitten van the Tigers. (Hull Daily Mail)

Zlatan Ibrahimovic heeft een contractvoorstel van ruim vijftien miljoen euro voor een jaar afgeslagen. De Zweed vindt het niet terecht om met een zware blessure zoveel geld te innen van Manchester United. (Daily Mirror)

Manchester United bereidt zich voor op een leven zonder David de Gea. The Red Devils hebben de vertegenwoordigers van Jan Oblak naar Old Trafford laten komen. (Don Balón)

Promovendus Brighton & Hove Albion heeft een eerste versterking op het oog. Middenvelder Kevin Stewart moet over komen van Liverpool. (The Telegraph)

Aston Villa-verdediger Jordan Amavi kan een mooie transfer maken. De Fransman, die dit seizoen in de Championship speelde, is in beeld bij Napoli. (Birmingham Mail)

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor Manchester United?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties