Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter is Arsenal, Real en Southampton te slim af

Laatste update:

Yannick Ferreira Carrasco heeft in de Champions League mogelijk gescoord tegen zijn toekomstige werkgever. De aanvaller van Monaco, die in het uitduel met Arsenal als invaller tot scoren kwam, wordt namelijk gevolgd door scouts uit Noord-Londen. Dat is zeker niet voor het eerst, want de naam van de 21-jarige aanvaller zoemt al geruime tijd rond in het Emirates Stadium. (AS) (AS)

Arsenal, Real Madrid en Southampton werden allemaal genoemd, maar Petr Cech gaat waarschijnlijk naar Italië. Internazionale heeft geen geduld meer met Samir Handanovic, die maar blijft treuzelen over een nieuw contract. De Sloveen beloofde eerst bij te zullen tekenen, maar houdt nu steeds de boot af. Inter schakelt daarom over op de 32-jarige Cech, die op de bank zit bij Chelsea en voor twee jaar kan tekenen in Milaan. (Corriere dello Sport)

Liverpool houdt de situatie van Ramires goed in de gaten. De 29-jarige middenvelder heeft geen basisplaats bij Chelsea en die basisplaats kan hij op Anfield wel krijgen. De Braziliaans international kan bij Liverpool de opvolger worden van Steven Gerrard, die na het seizoen naar de Verenigde Staten vertrekt. Ramires wordt ook nog altijd in verband gebracht met Real Madrid. (Daily Mirror)

Borussia Dortmund is alvast begonnen met het zoeken naar een vervanger voor Mats Hummels. De Duits international vertrekt in de zomer waarschijnlijk richting Engeland en laat een groot gat achter. Aleksandar Dragovic wordt door Jürgen Klopp en de zijnen in staat geacht om dat op te vullen. De Oostenrijkse stopper is nu nog eigendom van Dynamo Kiev, waar hij in twee seizoenen is uitgegroeid tot een belangrijke kracht. (BILD)

Petr Cech kan het beste...

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties