Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter reserveert 60 miljoen voor zomers doelwit

Laatste update:

Ander Herrera van Manchester United is niet de enige Spanjaard die interesse van Barcelona geniet. Ook Héctor Bellerin kan vanaf januari 2016 in het Camp Nou aan de slag. De snelste voetballer van Arsenal ging vier jaar geleden juist van Barcelona naar het Emirates Stadium, na acht jaar in de jeugd te hebben gespeeld. Bellerin wordt gezien als een kandidaat om op een dag in de voetsporen van Dani Alves te treden. (Sport)

Internazionale heeft in totaal zestig miljoen euro gereserveerd voor Yaya Touré. Het kost twintig miljoen euro om de middenvelder te kopen van Manchester City en die andere veertig miljoen euro is gereserveerd voor een vierjarig contract. Touré kan in Milaan dus tien miljoen euro per jaar verdienen, circa vier miljoen euro per jaar minder dan hij nu bij City pakt. (Daily Star)

Het moet wel heel raar lopen willen we Gianni Imbula komend seizoen niet in de Champions League zien. Het toptalent van Olympique Marseille staat in de belangstelling van grootmachten als Juventus en Chelsea, maar ook in de categorie daar net iets onder staan de clubs in de rij. Zo stuurt Borussia Mönchengladbach vrijwel wekelijks, mogelijk tegen beter weten in, scouts naar Olympique Marseille. (La Provence)

Michael Essien keert mogelijk terug in de Premier League. De 32-jarige middenvelder blijft niet langer bij AC Milan en hij kan op zoek naar een nieuwe club. Watford, dat is gepromoveerd naar het hoogste niveau van Engeland, kan wel wat ervaring gebruiken. Die ervaring heeft Essien, met een verleden bij grote clubs als Olympique Lyon, Chelsea en Real Madrid, natuurlijk genoeg. (The Sun)

Denk jij dat Yaya Touré komend seizoen voor Manchester City speelt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties