Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter wil EK-deelnemer met clausule van 50 miljoen euro

Laatste update:

Kostas Lamprou vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in de Turkse competitie. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht bevestigt de interesse voor de doelman, maar weigert de naam van de club prijs te geven. (Brabands Dagblad)

Iñaki Williams is de volgende speler op het verlanglijstje van Internazionale. De buitenspeler, momenteel actief op het EK Onder-21, heeft een transferclausule van liefst vijftig miljoen euro staan in zijn contract met Athletic Club. (Tuttosport)

Gerard Deulofeu blijft mogelijk in de Serie A actief. De aanvaller werd het afgelopen seizoen door AC Milan gehuurd van Everton en kan bij AS Roma de opvolger worden van de naar Liverpool vertrokken Mohamed Salah. (Sky Italia)

Pol Lirola werd het afgelopen seizoen door Juventus verhuurd aan Sassuolo en heeft daar veel indruk gemaakt. Zowel Barcelona als Borussia Dortmund heeft zijn oog nu laten vallen op de jonge vleugelverdediger. (Mundo Deportivo)

Ondanks de komst van Sandro Ramírez is Ronald Koeman nog steeds geïnteresseerd in Andre Gray. De trainer van Everton meldt zich in de zomer vermoedelijk met een bod voor de Burnley-spits. (Daily Mirror)

Bij welke club past Wojciech Szczesny het beste?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
5
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties