Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter wil Manchester United eerst elf miljoen betalen

Laatste update:

Manchester United heeft goede hoop op de komst van Harry Maguire. Men wil tot tachtig miljoen euro gaan en denkt dat Leicester City de vraagprijs van negentig miljoen euro voor de verdediger zal laten zakken. (The Sun)

Internazionale wil deze zomer elf miljoen euro voor Romelu Lukaku betalen en de spits twee seizoenen huren, mét een verplichte optie tot koop. In de komende twee jaar kan Manchester United 62 miljoen euro tegemoetzien. (The Sun)

De overname van Newcastle United door Bin Zayed Group gaat mogelijk niet door. Het vertrek van Rafael Benitez is niet in goede aarde gevallen en heeft de gesprekken verstoord. (Daily Mirror)

Toby Alderweireld en AS Roma zijn akkoord over een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro. De Romeinen moeten nu voor 26 juli de transferclausule van 30 miljoen euro in zijn contract met Tottenham Hotspur lichten. (Daily Mirror)

Anderlecht is bereid mee te werken aan een transfer van Thomas Didillon. Stade Rennes aast op de doelman, aangezien de Franse club Tomas Koubek ziet vertrekken naar FC Porto. (Diverse Franse media)

Vind jij dat Manchester United akkoord moet gaan met een dergelijke constructie?

Meer nieuws

Verweij verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
0
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
11
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties