Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter wil met Brozovic-miljoenen bij Bayern aankloppen

Laatste update:

Southampton was afgelopen zomer de eerste club die een bod uitbracht op Kalidou Koulibaly. The Saints konden Napoli er echter niet van overtuigen om de Senegalees te laten gaan. (Calciomercato)

Marcelo Brozovic wordt in januari mogelijk van de hand gedaan. Internazionale hoopt de miljoenen die de middenvelder opbrengt in de transfersom voor Arturo Vidal te kunnen steken. (Transfermarketweb)

Aston Villa deed vorig jaar een poging om Thomas Meunier in te lijven. The Villans boden de toenmalige verdediger van Club Brugge zelfs meer geld dan Paris Saint-Germain. (Birmingham Mail)

Atlético Madrid heeft bot gevangen bij Sampdoria. De Spanjaarden wilden de talentvolle middenvelder Lucas Torreira in januari overnemen, maar een deal zou pas in de zomer mogelijk zijn. (Tuttosport)

Borussia Dortmund heeft er vertrouwen in dat Marco Reus een nieuw contract gaat tekenen. De momenteel geblesseerde aanvaller schermde eerder nog met interesse van 'vier of vijf clubs'. (Kicker)

Verwacht jij dat Bayern München bereid is om afscheid te nemen van Arturo Vidal?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
7
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties