Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale kijkt koortsachtig om zich heen

Laatste update:

Julian Draxler kiest voor VfL Wolfsburg en ook Érik Lamela laat Juventus links liggen. De Argentijnse aanvaller staat op het punt om Tottenham Hotspur na twee moeizame jaren achter zich te laten en zal een contract ondertekenen bij Olympique Marseille. De international verhuist in eerste instantie op huurbasis naar de Franse zuidkust en kan bij goede prestaties een vaste verbintenis in de wacht slepen. (L’Equipe)

Internazionale is het nieuwe seizoen voortvarend van start gegaan, maar dat is nog niet genoeg voor Roberto Mancini. De coach vindt dat zijn elftal nog wel wat versterkingen kan gebruiken. “Feit blijft dat ik met een kleine groep werk en dat sommige posities nog moeten worden ingevuld. We wachten wel af wat er op de laatste dag gaat gebeuren”, doelt Mancini op het sluiten van de transfermarkt in Italië, vanavond om 23.00 uur. (Mediaset)

Chelsea stalt opnieuw een toptalent in het buitenland, dit keer in Italië. De twintigjarige Nathaniel Chalobah is naar Napels gevlogen voor een medische keuring en zet daar waarschijnlijk de komende uren zijn handtekening onder een huurcontract voor één jaar. De middenvelder kan, indien hij bevalt, een vaste verbintenis verdienen. In dat geval moet Napoli wel vier miljoen euro bijbetalen. (Il Mattino)

Roberto Soriano staat al weken in de belangstelling van AC Milan, maar Napoli heeft een poging gedaan om zich in de strijd te mengen. Het bleek zinloos. “Ik heb hem anderhalf uur gesproken, maar hij is verliefd op Sinisa (Mihajlovic, coach van Milan, red.). Daar kan ik niks tegen doen. We hebben er alles aan gedaan, maar hij wil alleen naar Milaan”, zegt voorzitter Aurelio De Laurentiis over de 24-jarige middenvelder van Sampdoria. (Radio Kiss Kiss)

Hoeveel nieuwe spelers moet Internazionale nog halen, vind je?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
15
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
22
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
28
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
95

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties