Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale wil toptalent in ruil voor Perisic

Laatste update:

Islam Slimani weegt zijn opties af nu de spits met de naderende komst van Kelechi Iheanacho overbodig lijkt te worden bij Leicester City. Hij wil graag naar Newcastle United, maar de vraagprijs van Leicester zou een transfer in de weg kunnen zitten. (Daily Mail)

Het is Manchester United er alles aan gelegen Ivan Perisic los te weken bij Internazionale, maar de Italiaanse club wil dan wel dat Anthony Martial de omgekeerde weg bewandelt. Inter zou zelfs al met vertegenwoordigers van de spits gesproken hebben. (Sky Italia)

Arsenal hoopt deze zomer afscheid te nemen van Carl Jenkinson, Mathieu Debuchy, Calum Chambers en Kieran Gibbs. Eerder kreeg ook Jack Wilshere al te horen uit te mogen kijken naar een nieuwe werkgever. (Daily Mirror)

Liverpool wil Emre Can graag behouden, maar Juventus hoopt de Duitse middenvelder toch te kunnen verleiden tot een transfer naar Turijn. Het contract van Can loopt medio volgend jaar af op Anfield. (Sky Italia)

Arsenal zal in zijn zoektocht naar defensieve versterkingen aankloppen bij Napoli voor Kalidou Koulibaly. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Napoli zal wensen mee te werken aan een vertrek van de stopper. (Daily Mirror)

Vind jij dat Manchester United afscheid moet nemen van Anthony Martial?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties