Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Isco wacht beslissing in Manchester met spanning af

Laatste update:

De supporters van AC Milan hoeven niet te vrezen dat Carlos Bacca vertrekt. De spits maakte dit seizoen achttien doelpunten en is daarmee een van de betere Rossoneri, maar zou willen vertrekken wanneer Europees voetbal wordt misgelopen. “Hij wil Milan naar Europa helpen. Hij is gelukkig en wil in ieder geval een prijs winnen. Hij denkt nu niet aan de toekomst”, zegt zaakwaarnemer Sergio Barila. (Tuttosport)

Isco heeft opties te over en is inmiddels ook op de hoogte van de interesse van Manchester United. Daar kleeft wel een belangrijke voorwaarde aan: José Mourinho moet daar manager worden. Verwacht wordt dat de Portugees zal worden aangesteld als opvolger van Louis van Gaal, maar dat is nog altijd niet officieel. Mou wil Isco in ieder geval dolgraag hebben. (Daily Express)

Samir Handanovic staat volgend seizoen misschien niet meer tussen de palen bij Internazionale. De Sloveense doelman zou in de belangstelling staan van het Chelsea van trainer Antonio Conte. “Of ik bij Internazionale blijf? Wie zal het zeggen, ik zeg nooit ‘nooit’ in het voetbal. Ik heb een contract, maar je weet het nooit”, reageert Handanovic, die voor vijftien miljoen euro gekocht zou kunnen worden. (Sky Italia)

Christian Eriksen zet spoedig zijn handtekening onder een nieuw contract en daarmee nestelt hij zich in de top drie van grootverdieners van Tottenham Hotspur. Er zijn bij the Spurs momenteel drie spelers die meer dan 85.000 euro per week verdienen: Érik Lamela, Mousa Dembélé en Hugo Lloris. Sensatiespits Harry Kane incasseert ‘slechts’ 45.000 euro per week. (Daily Mail)

Isco heeft onvoldoende kansen gekregen om zichzelf te manifesteren bij Real Madrid

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
11
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties