Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaanse scout bezocht Amsterdam opnieuw

Laatste update:

Wallace gaat bij Internazionale aan de slag. De negentienjarige rechtsback mocht van José Mourinho op huurbasis vertrekken bij Chelsea en zaakwaarnemer Frederico Moraes geeft aan dat zijn cliënt waarschijnlijk naar Giuseppe Meaza vertrekt. “We zijn nog maar een stap verwijderd van een deal. Er moeten nog een paar details worden uitgewerkt. Inter is al wel met de speler akkoord, dat was geen probleem”, klinkt het. (InterNews)

Het lijkt ons toch stug dat Viktor Fischer deze zomer nog naar AS Roma zal gaan, maar in Italië denkt men daar blijkbaar anders over. I Giallorossi zijn erg gecharmeerd van de aanvaller van Ajax, die al werd bekeken in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Afgelopen vrijdag schijnt er opnieuw een scout van Roma in de Amsterdam ArenA te hebben gezeten. Hij zag Fischer scoren tegen Roda JC Kerkrade. (Il Sussidiario)

Wilfried Bony scoorde twee keer tegen Malmö FF, maar ook Jonjo Shelvey speelde een dijk van een wedstrijd. De 21-jarige middenvelder verliet Liverpool voor een avontuur in Wales en hoopt daar het plezier in het spelletje weer te hervinden. “Ik voelde dat ik moest spelen. Ik wilde niet meer in de pikorde achter mensen staan. Ik voelde dat ik geen eerlijke kans zou krijgen bij Liverpool, maar dat is voetbal”, zegt Shelvey. (Daily Mirror)

Onrust bij Anzhi Makhachkala. De nieuwe aankoop Igor Denisov zou in onmin leven met een deel van de spelersgroep en met name met aanvoerder Samuel Eto’o. Denisov meent dat de Kameroener alles voor het zeggen heeft bij Dikaya Divisiyon en zelfs de wissels bepaalt. Eto’o ziet liever Lassana Diarra op het middenveld dan Denisov. “Denisov is er ook van overtuigd dat Eto’o Guus Hiddink volledig de baas was”, zegt een bron. (Izvestia)

Denk je dat Viktor Fischer nog deze zomer zal vertrekken?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties