Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Italianen zetten duo van Ajax maar niet uit het hoofd

Laatste update:

Internazionale concurreert met West Ham United om de handtekening van Max Gradel. De vleugelspeler maakt indruk bij Bournemouth en Internazionale overweegt een bod van vijftien miljoen euro te plaatsen. West Ham United lijkt zich te gaan plaatsen voor Europees voetbal en the Hammers willen de selectie dus ook uitbreiden; waardoor de Londense club de belangrijkste concurrent voor Inter is. (Sky Italia)

Davy Klaassen heeft vorige week weer eens benadrukt dat hij niet naar Napoli wil, maar die woorden zijn in Italië blijkbaar nog niet aangekomen. De aanvoerder van Ajax blijft een belangrijk doelwit van Napoli, dat in december zonder succes een bod uitbracht en het in de zomer nog eens wil proberen. Napoli denkt ook nog steeds aan Riechedly Bazoer, maar een bod op beide Ajacieden lijkt uitgesloten. (Corriere dello Sport)

Diverse transfers van Olympique Marseille liggen onder de loep en de komst van André-Pierre Gignac in 2010 is een van die transfers. Volgens onderzoekers heeft Gignac in totaal 27 miljoen euro gekost, terwijl Olympique Marseille altijd heeft volgehouden dat de spits voor niet meer dan 18 miljoen euro is aangetrokken. In totaal worden er tientallen transfers tussen 2008 en 2011 onderzocht. (Diverse Franse media)

Door een opmerkelijke clausule in het contract lijkt VfL Wolfsburg-‘abwehrchef’ Naldo bijna transfervrij te zijn. Iedereen dacht dat Naldo tot 2017 was gebonden, maar dat blijkt 2016 te zijn. Hij krijgt automatisch verlenging als hij twintig wedstrijden heeft gespeeld én VfL Wolfsburg zich opnieuw plaatst voor Europees voetbal. Aan de eerste voorwaarde heeft Naldo voldaan, maar Europa zit er niet in voor VfL Wolfsburg. (BILD)

Wie heeft meer potentie?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
24
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties