Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Janmaat kan verrassende overstap maken

Laatste update:

Het is de vraag of Hamburger SV erin slaagt om Hakan Calhanoglu te behouden. De clubleiding is wel van plan de aanvallende middenvelder in Hamburg te houden. “Een transfer van Hakan is helemaal geen optie”, zegt technisch directeur Oliver Kreuzer zelfs. HSV verkeert evenwel in financiële problemen en zou weleens genoodzaakt kunnen zijn om spelers te verkopen; Calhanoglu zou dan de voornaamste kandidaat zijn. (BILD)

Daryl Janmaat wordt genoemd bij Arsenal, Tottenham Hotspur en Internazionale, maar hij kan ook naar Turkije. Fenerbahçe ziet in Janmaat een uitstekende concurrent voor Gökhan Gönül, momenteel de vaste rechtsback van de lijstaanvoerder. Janmaat wordt door Fenerbahçe gezien als een koopje: de international van het Nederlands elftal kost slechts vijf miljoen euro. (Fanatik)

De situatie van Paul Lambert bij Aston Villa is nog altijd precair. Twee medewerkers uit de trainersstaf van de coach van Ron Vlaar, Leandro Bacuna en Karim El Ahmadi hebben al het veld moeten ruimen, maar de fans van the Villans zien het nog steeds niet zitten in Lambert. Zijn ploeg verloor de laatste vier wedstrijden en staat daardoor nog slechts vier punten boven de degradatiestreep in de Premier League. (Daily Mirror)

Hannover 96 wil geen degradatiekandidaat zijn en gaat daarom fors investeren. Die Roten lijken zich te handhaven op het hoogste niveau in Duitsland, maar het seizoen is niet verlopen zoals voorzitter Martin Kind het zich had voorgesteld. De Hannover-baas belooft komende zomer versterkingen: “We gaan het team helemaal vernieuwen. Alles is mogelijk, onze economische situatie is stabiel”, heeft Kind laten weten. (BILD)

Daryl Janmaat kan het beste...

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties