Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joshua Zirkzee heeft ook optie in Serie A

Laatste update:

Al Nasr uit de Verenigde Arabische Emiraten is geïnteresseerd in de diensten van Bernard. Voor minder dan negen miljoen euro wil Everton, dat de bezem door de selectie wil halen, de Braziliaan echter niet laten gaan. (Daily Mail)

Everton is niet de enige club met interesse in Bayern München-spits Joshua Zirkzee. Ook Parma is in gesprek met de Duitse grootmacht, maar van een akkoord is nog geen sprake. (Fabrizio Romano)

Arsenal wil de linksbackpositie versterken met het aantrekken van Ryan Bertrand. De verdediger van Southampton moet het vertrek van de Schalke verhuurde Sead Kolasinac opvangen. (Goal)

FC Porto is in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen bij Jesse Lingard. De buitenspeler, die weinig aan spelen toekomt bij Manchester United, stond ook al in de belangstelling van OGC Nice (Amerikaanse ESPN)

Ook Jean Michael-Seri staat in de belangstelling van FC Porto. De middenvelder van Fulham geniet meer interesse uit Portugal, want ook Benfica heeft aan het begin van dit seizoen al geïnformeerd naar zijn diensten. (Le 10 Sport)

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties