Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juve biedt teleurgesteld supertalent van Bayern uitweg

Laatste update:

Na een halfjaar zonder club lijkt Antonio Cassano terug te keren in de Serie A. De flamboyante aanvaller sprak met Crotone, terwijl ook Hellas Verona voor hem in de markt is. (Sky Italia)

Voor Renato Sanches was het een tegenvallend seizoen bij Bayern München en Juventus wil hem verlossen. De Oude Dame wil de Portugese middenvelder voor twee seizoenen huren, met een optie tot koop. (Mediaset)

Matteo Darmian heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Juventus. De verdediger van Manchester United heeft al contact opgenomen met José Mourinho. (The Sun)

Donderdag werd bekend dat Barcelona een bod van 35 miljoen euro op André Gomes van een niet nader genoemde club uit de Premier League heeft afgewezen. Het lijkt erop dat Manchester United de club in kwestie is. (The Sun)

Lee Seung-woo kan zijn loopbaan voortzetten in de Bundesliga. Het Koreaanse talent van Barcelona is in beeld bij Borussia Dortmund. (Daily Mail)

Vind jij dat Renato Sanches na een jaar weer moet vertrekken bij Bayern München?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
1
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
18
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties