Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juve gaat met Pogba-geld voor Nederlander

Laatste update:

Een terugkeer van Fernando Torres in het shirt van Atlético Madrid is voorlopig niet aan de orde. In aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Chelsea verklaarde voorzitter Enrique Cerezo dat hij de komende maanden wil afwachten. 'Hij is een goede vriend en een goede atleet, maar er speelt niks. We zien wel wat er de komende periode gaat gebeuren", aldus de preses van los Colchoneros. (El Desempate)

Als Juventus tachtig miljoen euro vangt voor Paul Pogba, klopt het direct aan bij Manchester United. Dat Nani in de belangstelling van Juventus staat is al bekend, maar la Vecchia Signora doet nu ook een poging om Robin van Persie naar Turijn te halen. Of United wil meewerken aan een transfer is nog maar de vraag: zeker als Louis van Gaal wordt aangesteld als manager lijkt een vertrek van Van Persie onbespreekbaar. (Daily Express)

Jorge Jesus kan in financieel opzicht profiteren van de landstitel die hij pakte met Benfica. De 59-jarige oefenmeester bezorgde de Portugese topclub het eerste kampioenschap sinds 2010 en voorzitter Luís Filipe Vieira heeft al laten weten dat hij Jesus langer voor zijn vereniging wil behouden. De coach kan een nieuw contract tekenen in Lissabon, waarbij hij ook een flinke salarisverhoging mag verwachten. Er wordt spoedig een aanbieding gedaan. (O Jogo)

De kans is groot dat Stéphane Mbia komende zomer naar Liverpool verhuist. De verdedigende middenvelder wordt dit seizoen door Queens Park Rangers aan Sevilla verhuurd, maar keert waarschijnlijk terug naar Engeland. De international van Kameroen heeft twee opties om deel te gaan nemen aan de Merseyside-derby: zowel Liverpool als Everton zit achter Mbia aan. The Reds zijn de grootste kanshebber. (CaughtOffside)

Robin van Persie zou goed gedijen in de Italiaanse competitie

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
7
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
24
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
36
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
15
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties