Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juve maakt vraagprijs voor gewilde Pogba bekend

Laatste update:

Arsène Wenger is het vertrouwen in Wojciech Szczesny verloren. De Pool is net als in de afgelopen jaren ook dit seizoen weer de eerste doelman van Arsenal, maar op nieuwjaarsdag ging hij nog in de fout tegen Southampton en Wenger vindt Szczesny niet betrouwbaar genoeg. De coach van the Gunners gaat daarom toch weer kijken of het mogelijk is om Petr Cech over te nemen van Chelsea. (Daily Star)

Paul Pogba verlengde in oktober nog zijn contract bij Juventus, maar dat heeft geen einde gemaakt aan de geruchten over een transfer. Zijn werkgever houdt er rekening mee dat er een club komt die Pogba wil overnemen en heeft inmiddels nagedacht over een vraagprijs: negentig miljoen euro. Vorige week werd nog beweerd dat Manchester United honderd miljoen zou willen betalen, maar de vraag is natuurlijk of dat waar is. (La Gazzetta dello Sport)

De tijd van de echt grote uitgaven is alweer voorbij, maar AS Monaco zit wel mooi in de knock-outfase van de Champions League. Het is de bedoeling dat de selectie deze maand weer versterkt zal worden en Monaco maakt serieus werk van de komst van German Pezzella, een 23-jarige verdediger van River Plate. De Monegasken hebben inmiddels een bod van zeven miljoen euro uitgebracht; River denkt over het voorstel na. (L'Equipe)

Tony Pulis maakte na de overtuigende overwinning op Gateshead (7-0) bekend dat er nog geen enkel bod is binnengekomen op Saido Berahino. West Bromwich Albion rekent er echter wel op dat er nog een voorstel zal binnenkomen en mocht Berahino verkocht worden, dan wil Pulis zijn selectie versterken met in ieder geval drie bekende namen: Peter Crouch van Stoke City, Aaron Lennon van Tottenham Hotspur en Yuto Nagatomo van Internazionale. (Daily Mirror)

Is negentig miljoen euro een goede prijs voor Paul Pogba?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties