Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus aan het denken gezet door transfer Bony

Laatste update:

Aston Villa heeft zich bij West Ham United gemeld voor Ravel Morrison. Het enfant terrible hoeft onder Sam Allardyce nergens meer op te rekenen, maar vanwege zijn overdaad aan talent blijft de 21-jarige middenvelder bijzonder populair. De club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna ziet in Morrison een opvolger van Tom Cleverley, die in januari mogelijk naar Everton vertrekt. (talkSPORT)

Manchester City gaat met Wilfried Bony in zee en Juventus wil Stevan Jovetic wel oppikken. De regerend kampioen van Italië gaat echter niet de hoofdprijs betalen: men wil de Montenegrijnse spits huren (twee miljoen euro) met een optie tot koop (zestien miljoen euro). Als Jovetic in de komende maanden minstens tien keer speelt in de Serie A, verplicht Juventus zichzelf de optie tot koop te activeren. (Mediaset)

Via een enorme omweg komt Michael Krohn-Dehli toch nog in de subtop van Europa terecht. De Deen redde het niet bij Ajax, maar speelde inmiddels alweer ruim twee jaar voor Celta de Vigo in Primera División. Daar beschikt de international over aan aflopend contract en Villarreal wil daarvan profiteren. De huidige nummer zes van Spanje wil de 31-jarige aanvaller aantrekken als vervanger van de vertrokken Cani. (Periodista Digital)

Fenerbahçe is zoekende naar versterkingen voorin en heeft de zinnen gezet op de komst van Diego Capel. De ex-international van Spanje is alweer enige tijd actief voor Sporting Portugal en zou open staan voor een nieuwe uitdaging. De 26-jarige vleugelaanvaller is bovendien vaak niet verzekerd van een basisplaats en wil daar verandering in brengen. Fenerbahçe is van plan om nog deze maand actie te ondernemen. (Diverse Turkse media)

Denk je dat Stevan Jovetic bij Juventus veel zou gaan spelen?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
2
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties