Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus bekijkt Boëtius tegen Cambuur of AZ

Laatste update:

Southampton kampt met een schuld van zeventig miljoen euro en kan veel verdienen aan Luke Shaw. The Saints twijfelen echter of zij de door Manchester United begeerde linksback moeten laten gaan. Voorzitter Ralph Krueger stelt dat de club niet hoeft te verkopen en daar is Mauricio Pochettino blij mee: “Shaw is een speler van Southampton, maar de eigenaren nemen uiteindelijk een beslissing”, zegt de manager. (Sky Sports)

Jean-Paul Boëtius wordt in de laatste fase van het seizoen nóg eens bekeken door Juventus. Onlangs zat een scout van de Turijnse club al op de tribune in de Eredivisie om Boëtius van dichtbij te beoordelen, net als een scout van AC Milan overigens. Het eerste bezoek wordt gevolgd door een tweede en daar heeft Juventus nog twee duels de tijd voor; tegen SC Cambuur of tegen AZ. (Tuttosport)

Ivica Olic is bereid zijn aflopende contract bij VfL Wolfsburg te verlengen, maar Stoke City sluit niet uit dat het nog kans maakt op de komst van de aanvaller. Manager Mark Hughes is erg gecharmeerd van de 34-jarige Kroatische concurrent van Bas Dost: “Olic is een speler die wij in de gaten houden. Totdat hij zijn contract heeft verlengd, blijven we in de race voor zijn handtekening”, vertelt de coach van the Potters. (Sky Sports)

Miroslav Klose gaat Lazio waarschijnlijk verlaten. De 35-jarige aanvaller heeft een aflopend contract en heeft zijn zaakwaarnemer Alexander Schutt hard aan het werk gezet. “Ik ontken niet dat we al in gesprek zijn met andere clubs, maar Lazio heeft wel de prioriteit. We hebben echter al enkele gesprekken over een nieuw contract gevoerd, maar die zijn op niets uitgelopen”, zegt Schitt. Klose maakte dit seizoen zeven competitiegoals. (LazioNews)

Jean-Paul Boëtius zou al mee kunnen draaien bij Juventus

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
4
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties