Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus denkt aan grootste talent van België

Laatste update:

Napoli gaat in de zomer op zoek naar een versterking voor tussen de palen en denkt aan Marco Sportiello. De 24-jarige sluitpost maakte een uitstekend jaar door bij Atalanta. Sportiello behoorde in het verleden tot de selectie van Jong Italië en staat in eigen land dus al langer te boek als beloftevol. Napoli zou bereid zijn acht miljoen euro voor hem te betalen. (Corriere dello Sport)

Juventus werkt met een uitgebreide scoutinglijst en daarop staan ook de namen van een aantal jonge toptalenten. Een daarvan is Youri Tielemans, die wordt beschouwd als de grootste belofte van zijn generatie in België. De middenvelder van Anderlecht staat echter in de belangstelling van veel clubs en is niet goedkoop. Juve gaat mogelijk in de zomer een bod uitbrengen. (Tuttosport)

Internazionale gaat in de zomer met de bezem door de selectie. I Nerazzurri moeten vanwege de restricties van de Financial Fair Play op de centen letten en zouden bereid zijn om zeven spelers te verkopen. Het gaat om Samir Handanovic, Stevan Jovetic, Eder, Davide Santon, Juan Jesus, Andrea Ranocchia en Felipe Melo. Alex Telles wordt niet overgenomen van Galatasaray. (La Gazzetta dello Sport)

Olympique Marseille hoopt dat Florian Thauvin nog een jaar blijft. De aanvaller wordt gehuurd van Newcastle United, waar hij nog tot medio 2020 onder contract staat. Nu the Magpies zijn gedegradeerd heeft Thauvin echter weinig zin om terug te keren en hij zet dan ook in op een langer verblijf in het zuiden van Frankrijk. Thauvin wordt dit jaar nog gehuurd. (Le 10 Sport)

Youri Tielemans is goed genoeg voor Juventus

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties