Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus en Man United in de weer met megaruil

Laatste update:

Julian Rhodes vindt het jammer dat Tom Cleverley onlangs overstapte van Manchester United naar Aston Villa. “Hij heeft nog maar een eenjarig contract en daardoor vertrekt hij in de zomer voor niets uit Old Trafford”, zegt de mede-eigenaar van Bradford City. “Wij wilden hem voor 9,5 miljoen euro halen en toen ik hoorde dat hij op huurbasis naar Villa zou gaan, kreeg ik wel het even benauwd”, besluit Rhodes. (Telegraph and Argus)

Manchester United en Juventus bereiden een megaruil voor. Het is inmiddels geen geheim meer dat de Italiaanse grootmacht een oogje heeft op Juan Mata. Manager Louis van Gaal heeft de Spaanse spelmaker niet nodig, maar wil wel dat Arturo Vidal ervoor in de plaats komt. Hoewel Mata ook geen goedkope klant is, heeft het er alle schijn van dat Manchester United bij zal moeten betalen. (Tuttosport)

Micah Richards legt uit waarom hij Manchester City op de slotdag van de transfermarkt inruilde voor Fiorentina. “Ik kon kiezen tussen de Premier League en de Serie A en koos voor Fiorentina omdat dit het meest interessante project was en de fans van die club geweldig zijn. De directie overtuigde mij, er spelen hier uitstekende spelers en ik voel mij nu al helemaal thuis hier”, reageert de Engelse rechtervleugelverdediger. (Sky Italia)

Olivier Giroud en Mikel Arteta blijven vermoedelijk nog jaren aan Arsenal verbonden. De 27-jarige centrumspits, die momenteel kampt met een enkelblessure en pas vanaf januari weer in actie kan komen bij the Gunners, kan zijn contract met twee jaar verlengen tot de zomer van 2018. Aanvoerder Arteta ligt nog maar tot volgend jaar zomer vast, maar kan ook langer in het Emirates Stadium blijven. (Daily Mail)

Juan Mata weg, Arturo Vidal erbij: een goede deal voor Manchester United?

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
0
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
2
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
11
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties