Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus heeft 22 miljoen over voor ex-PSV'er

Laatste update:

Kaide Gordon lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij Liverpool. Derby County houdt 1,2 miljoen euro over aan de aanvaller, die tevens begeerd werd door Manchester United en Tottenham Hotspur. (Daily Telegraph)

Juventus en Sassuolo naderen een akkoord over de transfer van Gianluca Scamacca. De Italiaanse grootmacht heeft een bod van 22 miljoen euro uitgebracht op de ex-spits van PSV en hoopt de deal nog voor het weekend af te ronden. (La Gazzetta dello Sport)

Gennaro Gattuso moet vrezen voor ontslag bij Napoli wegens tegenvallende prestaties. De clubleiding overweegt Rafael Benitez terug te halen naar Napels, waar hij tussen 2013 en 2015 werkzaam was. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United en Manchester City hebben serieuze interesse in Gabriel Veron. De Braziliaanse aanvaller van Palmeiras, die in eigen land wordt vergeleken met Neymar, heeft in zijn tot medio 2025 lopende contract een afkoopsom van zestig miljoen euro. (Sport)

Adolfo Gaich wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Benevento. De Argentijnse aanvaller, die in het verleden ook in de belangstelling stond van AC Milan, heeft nog een contract tot medio 2025 bij CSKA Moskou. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties