Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus klopt uit nood aan bij Barcelona

Laatste update:

Liverpool gelooft in Sheyi Ojo, maar voorlopig mag de jongeling elders ervaring opdoen. De buitenspeler was vorig jaar op huurbasis actief bij Wigan Athletic en staat nu op het punt een overstap naar Wolverhampton Wanderers af te ronden. De achttienjarige buitenspeler was zondag nog succesvol in het oefenduel van the Reds met Swindon Town, maar dat lijkt voorlopig zijn laatste treffer voor Liverpool te zijn. (Daily Mirror)

De blessure van Sami Khedira heeft Juventus aangezet tot actie. De Italiaanse landskampioen moet de controleur op het middenveld minimaal twee maanden missen en dat is coach Massimiliano Allegri te gortig. La Vecchia Signora heeft alvast bij Barcelona geïnformeerd naar Javier Mascherano, al is de kans dat hij daar weg mag uiterst klein. De Argentijn heeft overigens wel eens te kennen gegeven dat hij ooit nog in Italië wil spelen. (Tuttosport)

Kalidou Koulibaly heeft na één jaar Napoli de mogelijkheid om naar de Premier League te verkassen, maar daar wil de stopper niks van weten. Zaakwaarnemer Bruno Satin snapt dan ook niet waar de berichten vandaan komen. 'Ik weet niks van de interesse van Everton. Kali heeft de club niks gevraagd en wil graag hier blijven. Van een vertrek zal geen sprake zijn", claimt Satin in een korte verklaring. (Il Mattino)

Thomas Tuchel werd deze zomer aangesteld als vervanger van Jürgen Klopp en dat was absoluut geen toeval. De oefenmeester staat volgens algemeen directeur Hans-Joachim Watzke al zes jaar lang op de verlanglijst bij Borussia Dortmund. "We volgen hem al vanaf het moment dat hij met het jeugdteam van Mainz in de bekerfinale van onze beloften won. Wij waren toen zwaar favoriet, maar hij flikte het toch", aldus Watzke. (Kicker)

Denk je dat Barcelona bereid is Javier Mascherano te verkopen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties