Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus komt in zoektocht naar talent uit bij Ajax

Laatste update:

Jack Grealish is topprioriteit van Manchester United, terwijl ook Barcelona en Real Madrid hem volgen. Aston Villa wil met een nieuw contract, inclusief een jaarsalaris van twaalf miljoen euro, voorkomen dat de middenvelder deze zomer vertrekt. (Daily Mirror)

Juventus loert op talenten van Ajax en Santos FC. De Italiaanse topclub gaat mogelijk binnenkort actie ondernemen om spits Kaio Jorge en middenvelder Ryan Gravenberch naar Turijn te halen. (Corriere dello Sport)

Atalanta wil Mario Pasalic na dit seizoen voor vijftien miljoen euro definitief overnemen van Chelsea. De middenvelder wordt al sinds 2018 gehuurd van de Londense club. (Sky Italia)

Allan heeft een moeizame relatie met trainer Gennaro Gattuso bij Napoli en wil derhalve vertrekken. De middenvelder wordt gevolgd door zowel Internazionale als Everton. (Corriere dello Sport)

Chelsea wil ver gaan voor Jadon Sancho. The Blues zijn inmiddels al in gesprek met het management van de aanvaller van Borussia Dortmund. (France Football)

Zou Ryan Gravenberch een aanwinst zijn voor Juventus?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties