Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus krijgt dankzij Arsenal toch nog transfersom

Laatste update:

Danielle Baselli en Davide Zappacosta kunnen een transfer maken, maar wel in nagenoeg hetzelfde shirt blijven voetballen. Hoe dat kan? Het duo van Atalanta staat in de belangstelling van Internazionale, dat net als de club uit Bergamo in het karakteristieke blauw-zwarte shirt speelt. Nu wijken de shirts van Inter dit seizoen wel wat af van het gebruikelijke tenue, dus komt het wel van verandering voor de twee. (Sky Italia)

Sebastian Giovinco wordt vrijwel iedere transferperiode in verband gebracht met een vertrek bij Juventus. Misschien komt het er in januari wel echt van, want Arsenal is van plan de 27-jarige aanvaller in te lijven en dat is voor de Italiaans kampioen de laatste kans nog wat aan Giovinco te verdienen; na afloop van dit seizoen is hij transfervrij. The Gunners toonden in de zomer ook al interesse in de Italiaans international. (Tuttosport)

Yevhen Konoplyanka gaat in januari naar Engeland, dat is wel duidelijk. De vleugelspeler van Dnipro kon afgelopen transferperiode al naar clubs als Liverpool en Tottenham Hotspur en de Londenaren gaan de interesse nu echt doorzetten. Tottenham heeft naar verluidt twintig miljoen euro geboden op de Oekraïner. Liverpool wil Konoplyanka na dit seizoen transfervrij ophalen. Ook AS Roma heeft nog goede hoop op de handtekening van de dribbelaar. (Sky Italia)

Fabian Delph speelde namens Engeland een fantastische EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland en dat zorgt voor hoofdbrekens bij Aston Villa. Men is trots op de controleur, maar Delph is in het bezit van een aflopend contract en speelde zich direct in de kijker. “We gaan binnenkort met de spelers met aflopende contracten om tafel en dan zien we het wel”, aldus manager Paul Lambert. (Sky Sports)

Is Sebastian Giovinco van het niveau dat Arsenal nastreeft?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties