Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus maakt vanaf 1 september miljoenendeal bekend

Laatste update:

AC Milan lijkt Nikola Kalinic op huurbasis over te nemen van Fiorentina met een verplichte optie tot koop. Over een jaar moet Milan een bedrag van 25 miljoen euro overmaken naar Fiorentina. (Sky Italia)

Juventus zal vanaf 1 september de contractverlenging van Alex Sandro wereldkundig maken. De Braziliaan zal tot medio 2022 bijtekenen en vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen, exclusief een bonus van maximaal een miljoen. (Sky Italia)

Joao Cancelo barstte vrijdagavond na Valencia - Las Palmas in tranen uit. De verdediger speelde namelijk zijn laatste duel voor de Spanjaarden, daar hij maandag naar Internazionale vertrekt en Geoffrey Kondogbia de omgekeerde weg bewandelt. (AS)

Besiktas wil Mathieu Debuchy binnen enkele dagen van Arsenal overnemen. De regerend kampioen van Turkije weet dat ook Olympique Marseille interesse heeft en wil daarom haast maken met de komst van de verdediger. (Fanatik)

Ivan Perisic heeft 'ja' gezegd tegen een contractvoorstel van Internazionale. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de buitenspeler tot medio 2021 een jaarlijks bedrag van 5,5 miljoen euro verdienen, in plaats van drie miljoen euro. (Sky Italia)

Denk jij dat AC Milan dit seizoen bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties